MESAJUL lui Traian Băsescu de sărbătoarea "Adormirea Maicii Domnului" şi Ziua Marinei

Postat la 15 august 2013 42 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, joi, un mesaj cu prilejul sărbătorii "Adormirea Maicii Domnului" şi Zilei Marinei Române, adresând urarea ca această zi de sărbătoare "să aducă seninătate şi speranţă".

MESAJUL lui Traian Băsescu de sărbătoarea "Adormirea Maicii Domnului" şi Ziua Marinei

 "Doresc să adresez tuturor românilor, în această zi în care prăznuim «Adormirea Maicii Domnului» şi în care, deopotrivă, serbăm Ziua Marinei Române, gândurile mele cele mai calde şi sincere urări de sănătate şi bucurie alături de cei dragi", se arată în mesajul şefului statului, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

"Sărbătorim Ziua Marinei Române, o zi cu semnificaţii aparte pentru toţi marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc şi pentru cei care muncesc în porturile noastre, prilej cu care le mulţumesc tuturor pentru dăruirea şi profesionalismul de care dau dovadă zi de zi", continuă mesajul preşedintelui.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mesajul-lui-traian-basescu-de-sarbatoarea-adormirea-maicii-domnului-si-ziua-marinei-11254296
11254296
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.