Mesaje amuzante de Ziua Serviciului Român de Informaţii: „Vă garantăm că le vor vedea”

Autor: Petru Mazilu Postat la 26 martie 2022 169 afişări

Mesaje amuzante de Ziua Serviciului Român de Informaţii: „Vă garantăm că le vor vedea”

Numeroşi români şi instituţii publice au transmis mesaje cu prilejul împlinirii a 32 de ani de la înfiinţarea Serviciului Român de Informaţii.

Ministerul de Interne a transmis sâmbătă un mesaj SRI prin intermediul Facebook.

„Astăzi este ziua lor, a celor care lucrează la SRI.Lasă-le şi tu un mesaj! Vă garantăm că sigur vor vedea!”, este îndemnul celor de la MAI.

Şi cei care administrează pagina RO Vaccinare au avut ceva de transmis angajaţilor de la SRI.

„Cei mai discreţi ne-au ascultat şi s-au vaccinat. La mulţi ani, SRI - Serviciul Român de Informaţii! Alese gânduri de bine tuturor celor din umbră care veghează necontenit la siguranţa noastră. Avem confirmarea - Vaccinul nu doare şi salvează vieţi”, scrie pe pagina RO Vaccinare.

Românii s-au întrecut şi ei în glume pe reţelele de socializare

„La mulţi ani ! We'll never speak alone!”, scrie un român, în timp ce o femeie îl completează: „Le-aş lăsa un mesaj, dar sunt sigură că ştiu deja ce vreau să spun.”

Serviciul Român de Informaţii a fost înfiinţat în urmă cu 32 de ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sri,
mesaje,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.