Meryl Streep va juca în serialul momentului, producţia HBO

Postat la 25 ianuarie 2018 382 afişări

Actriţa americană Meryl Streep va juca alături de Reese Witherspoon şi Nicole Kidman în sezonul al doilea al serialului de succes "Big Little Lies", produs de postul de televiziune american HBO, transmite AFP.

Meryl Streep va juca în serialul momentului, producţia HBO

Actriţa recompensată cu trei premii Oscar va interpreta în acest serial - care, printre altele, abordează tema violenţei domestice - rolul lui Mary Louise Wright, mama lui Perry (Alexander Skarsgard), personaj care a murit la sfârşitul primului sezon, după ce s-a aflat că îşi bătea soţia. Personajul interpretat de Streep va căuta răspunsuri după moartea fiului ei, a anunţat HBO, miercuri.

Mai cunoscută pentru rolurile de pe marele ecran, Streep a obţinut un premiu Emmy pentru partitura din miniseria HBO "Angels in America" (2003) şi a apărut şi în producţia Showtime "Web Therapy".

Marţi, Streep şi-a depăşit propriul record de nominalizări la premiile Oscar, fiind selectată pentru a 21-a oară, pentru rolul din filmul "The Post", regizat de Steven Spielberg.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hbo,
rol,
serial,
meryl streep,
productie,
actrita,
post,
sezon,
afp,
american

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.