România mai are un reprezentant în semifinalele Australian Open 2018! Cine este tânărul care îşi confirmă statutul de mare speranţă a tenisului românesc

Postat la 24 ianuarie 2018 418 afişări

Pe lista românilor care şi-au asigurat prezenţa în semifinalele primului turneu de Mare Şlem al anului s-a mai adăugat un nume. Filip Jianu (16 ani) s-a calificat în penultimul act al probei de dublu a juniorilor, urmând să joace mâine pentru un loc în finală. Jianu, jucător legitimat la CS Dinamo, se alătură astfel grupului tricolor format din Irina Begu, Monica Niculescu (eliminate în semifinalele probei de dublu) şi Simona Halep.

România mai are un reprezentant în semifinalele Australian Open 2018! Cine este tânărul care îşi confirmă statutul de mare speranţă a tenisului românesc

Filip Jianu face pereche în proba de dublu a juniorilor cu argentinianul Tiago Augustin Tirante. În sferturi de finală, cei doi au beneficiat de retragerea echipei Naoki Tajima (Jap) – Aleksei Zaharov (Rus), cap de serie numărul 3, astfel că vor fi odihniţi la meciul de joi, cu nemţii R. Molleker, H. Squire, care îi poate duce în finala turneului.

Povestea lui Filip Jianu, unul dintre cei mai talentaţi jucători ai tânărului val, o puteţi citi aici.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.