Merkel: Locurile de muncă şi creşterea economică vor fi prioritare în anul electoral

Postat la 06 ianuarie 2013 20 afişări

Cancelarul german Angela Merkel promite că locurile de muncă şi creşterea economică vor fi prioritare în anul electoral 2013, cu alegeri parlamentare în toamnă, comentarii care indică o îndepărtare a atenţiei de la criza datoriilor din Europa.

"Pentru noi este clar ce înseamnă competenţa economică şi bunăstarea. Locurile de muncă bine plătite vor fi prioritare", a declarat Merkel la o întâlnire cu creştin-democraţii în oraşul port Wilhelmshaven de la Marea Nordului, relatează Bloomberg.

Discursul este primul dintr-o serie de şapte pe care Merkel le va susţine în landul Saxonia Inferioară, unde vor avea loc alegeri pe 20 ianuarie.

Singurele referiri ale creştin-democraţilor la criza europeană a datoriilor sunt cele privind stabilirea unui buget corect şi neparticiparea la eventuale emisiuni de obligaţiuni comune la nivelul zonei euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/merkel-locurile-de-munca-si-cresterea-economica-vor-fi-prioritare-in-anul-electoral-10432748
10432748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.