Merkel afirmă că până la 70% din populaţie ar putea fi infectată cu noul coronavirus

Postat la 11 martie 2020 1372 afişări

Merkel afirmă că până la 70% din populaţie ar putea fi infectată cu noul coronavirus

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat, miercuri, că până la 70% din populaţie ar putea fi infectată cu noul coronavirus care se răspândeşte la nivel global.

Angela Merkel a afirmat, în timpul unei conferinţe de presă desfăşurate la Berlin, că până la 70% din populaţie ar putea fi infectată.

„Când virusul există deja, populaţia nu mai are imunitate şi nu există terapie, atunci 60 - 70% din aceasta va fi infectată", a declarat Merkel.

„Procesul trebuie să aibă grijă să nu suprasolicite sistemul de sănătate prin încetinirea răspândirii virusului”, a adăugat aceasta.

Până la momentul actual, au fost confirmate peste 120.000 şi peste 4.300 de morţi la nivel global.

Populaţie Germaniei este de aproape 83 de milioane de locuitori. În funcţie de procentele anunţate de Merkel, ar însemna că din cele peste 82 milioane de locuitori, în jur de 57 de milioane ar putea să se îmbolnăvească.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angela merkel,
populatie,
infectare,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.