LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Un europarlamentar avertizează că o criză economică este inevitabilă şi cere Guvernului Romaniei un plan de măsuri

Postat la 10 martie 2020 583 afişări

Un europarlamentar avertizează că o criză economică este inevitabilă şi cere Guvernului Romaniei un plan de măsuri

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi cere Guvernului liberal o strategie pentru a limita efectele unei crize economice inevitabile, generate de consecinţele epidemiei de coronavirus. El crede că o soluţie trebuie găsită împreună cu BNR, cu instituţiile bancare private şi cu patronatele.

Liberalul ia în calcul efectul de domino al recesiunii economice mondiale.

„Economia mondială va fi afectată. Am văzut cu toţii căderile de la bursele internaţionale, scăderile indicatorilor economici. Trăim într-o lume globală, interconectată cu economii care depind unele de celelalte şi ne îndreptăm către o recesiune economică la nivel mondial.

Avem nevoie urgent de măsuri fiscale, de ajutorarea mediului de afacerii, dar şi de mecanisme de susţinere pentru a reduce cât mai mult din efectele negative ce ar putea să apară”, a spus Buşoi care prefigureaază o criză economică inevitabilă în România.

El indică câteva dintre ramurile afectate unde trebuie luate măsuri urgente: turism, comerţ, transporturi, mediul şcolar privat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
europarlamentar,
guvernul romaniei,
plan,
efecte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.