Mercedesul lui Huidu, asigurat la Astra şi BCR Asigurări. Limitele de despăgubire ale poliţei pentru vătămări corporale şi deces se ridică la 3,5 mil. euro

Postat la 17 octombrie 2011 20 afişări

Automobilul Mercedes condus de Şerban Huidu este asigurat pentru răspundere civilă auto (RCA) faţă de terţi la Astra şi, potrivit legislaţiei, limitele de despăgubire ale poliţei pentru pagube materiale se ridică la 750.000 euro, iar pentru vătămări corporale şi deces la 3,5 milioane euro.

Informaţia poate fi obţinută din baza de date CEDAM a Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor. În schimb, poliţa auto facultativă CASCO a autovehicului a fost emisă de BCR Asigurări, potrivit reprezentanţilor companiei. Reprezentanţii BCR Asigurări au declarat pentru MEDIAFAX că vor fi achitate toate daunele acoperite de poliţă, fără să dea detalii despre valoarea primei, suma asigurată sau riscurile incluse în contract. Asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este un contract prin care persoanele prejudiciate în urma unui accident auto produs din vina conducătorului auto asigurat primesc despăgubiri pentru daunele materiale şi/sau vătămările corporale suferite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
huidu,
dn1,
rutier,
asigurare,
masina
/actualitate/mercedesul-lui-huidu-asigurat-la-astra-si-bcr-asigurari-limitele-de-despagubire-ale-politei-pentru-vatamari-corporale-si-deces-se-ridica-la-3-5-mil-euro-8876638
8876638
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.