Membru fondator Dăruieşte Viaţă: O struţo-cămilă gestionează vaccinarea în România

Autor: Laura Buciu Postat la 05 ianuarie 2021 920 afişări

Oana Gheorghiu, membru fondator al Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”, spune că România a inventat o struţo-cămilă care să gestioneze vaccinarea: un organism interministerial şi este de părere că strategia ar trebui regândită.

Membru fondator Dăruieşte Viaţă: O struţo-cămilă gestionează vaccinarea în România

„Organizarea şi coordonarea activităţilor din cadrul procesului de vaccinare se realizează de către Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea Secretariatului General al Guvernului şi în coordonarea prim-ministrului", este ceea ce Oana Gheorghiu, membru fondator „Dăruieşte Viaţa” numeşte „o struţo-cămilă”.

Aceasta afirmă că nu ştie să fi funcţionat în România, vreodată, bine „o treabă interministerială, căci răspunderea e peste tot şi nicăieri, mai ales atunci când nu există un lider de asociere, adică un minister care să aibă responsabilitatea”.

„Poate că ar trebui regândită strategia şi dacă MAPN stă cel mai bine la logistică, atunci MAPN să fie, dar să fie un minister responsabil”, spune Oana Gheorghiu, pe pagina ei de Facebook.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.