Mega Mall în Bucureşti: Cum va arăta construcţia de 70.000 de metri pătraţi şi când va fi gata

Postat la 02 august 2013 263 afişări

Fondul sud-african New Europe Property Investments (NEPI), unul dintre cei mai activi investitori de pe piaţa imobiliară românească în ultimii ani, a preluat 70% din proiectul Mega Mall, situat în apropierea Arenei Naţionale.

Mega Mall în Bucureşti: Cum va arăta construcţia de 70.000 de metri pătraţi şi când va fi gata

 "Grupul New Europe Property Investments a încheiat un acord cadru cu Real 4 You, din Austria, pentru achiziţia unei participaţii de 70% la ELJ Vatra SRL, firmă înregistrată în România care deţine terenul Electroaparataj, unde va fi construit un nou centru comercial, Mega Mall", se arată într-un comunicat transmis vineri de NEPI.

Dezvoltatorii vor să construiască un mall cu o suprafaţă utilă de 70.000 metri pătraţi, care ar urma să fie deschis până la jumătatea anului 2015, notează fondul în comunicat. Lucrările de construcţie vor începe în acest an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mega-mall-in-bucuresti-cum-va-arata-constructia-de-70-000-de-metri-patrati-si-cand-va-fi-gata-11196781
11196781
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.