Mega Mall în Bucureşti: Cum va arăta construcţia de 70.000 de metri pătraţi care va atrage 900.000 de vizitatori

Postat la 22 noiembrie 2012 26 afişări

Dezvoltatorul austriac Real4You a obţinut autorizaţia de construcţie pentru proiectul Mega Mall şi va începe anul viitor dezvoltarea centrului comercial, cu o suprafaţă de 70.000 metri pătraţi pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, în apropriere de Şoseaua Iancului şi Şoseaua Pantelimon.

Mega Mall va fi unul dintre cele mai mari centre comerciale din Bucureşti şi primul proiect de acest gen dedicat locuitorilor din estul Bucureştiului, fiind poziţionat ca un centru de destinaţie care va atrage, probabil, peste 900.000 vizitatori şi cumpărători (incluzând zonele de atracţie adiacente), se arată într-un comunicat comun al companiilor de consultanţă Colliers International şi DTZ Echinox, agenţii co-exclusivi ai proiectului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
construcţie,
Mega Mall,
Bucureşti
/actualitate/mega-mall-in-bucuresti-cum-va-arata-constructia-de-70-000-de-metri-patrati-care-va-atrage-900-000-de-vizitatori-10344095
10344095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.