Mega Image deschide un nou magazin Shop&Go

Autor: Ioana Mihai Postat la 05 aprilie 2012 19 afişări

Mega Image deschide pe 6 aprilie, cel de-a 16-lea magazin Shop&Go, situat pe str. Gura Ialomiţei, în Bucureşti. Magazinul are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 150mp.

Reţeaua plănuieşte să mai deschidă două noi magazine în aprilie. Fondată în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România, având o reţea de 123 de supermarketuri în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (107) şi Shop&Go (16).

Pe segmentul supermarketurilor, în România mai sunt prezente reţele precum Billa, Carrefour Market, dar şi reţele ale producătorilor de mezeluri, de pildă, ca Angst, Agricola sau Cris-Tim.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mega Image,
deschidere,
magazin,
Shop&Go
/actualitate/mega-image-deschide-un-nou-magazin-shop-go-9482195
9482195
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.