Mega Image a lansat serviciul de livrare la domiciliu pentru produsele congelate. Cum funcţionează şi cât costă

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 16 iulie 2014 77 afişări

Retalierul Mega Image, care deţine o reţea de 319 supermarketuri şi magazine de proximitate, a introdus serviciul de livrări la domiciliu pentru produsele congelate din magazinul său specializat AB Cool Food, care va fi disponibil în Bucureşti şi Ilfov.

Toate preparatele din magazinul AB Cool Food pot fi livrate la domiciliu prin comenzi directe, telefonice sau online pe site-ul magazinului, de către toţi consumatorii din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

"Până în prezent, conceptul nostru de magazin şi varietatea de produse congelate de calitate pe care le oferim au fost foarte bine apreciate de consumatori şi vom continua să ne apropiem şi mai mult de aceştia prin cea mai bună ofertă şi servicii", a declarat Xavier Piesvaux, director general Mega Image România.

Valoarea minimă a comenzii trebuie să fie 100 de lei, iar plata comenzii se va face cash, la livrare.

Pentru comenzile cu o valoare totală de până la 300 de lei, costul de livrare este de 10 lei pe comandă. Livrarea este gratuită pentru valori mai mare de 300 de lei. În acest moment, zonele de livrare sunt Bucureşti, Chitila, Mogoşoaia şi zona Pipera-Tunari.

Magazinul AB Cool Food a fost deschis în septembrie anul trecut în Bucureşti, pe Bulevardul Ion Mihalache, şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 180 metri pătraţi.

Parte a grupului belgian Delhaize, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România care cuprinde în prezent 319 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (172), Shop&Go (146), AB Cool Food (1).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MEGA IMAGE,
LIVRARE,
DOMICILIU
/actualitate/mega-image-a-lansat-serviciul-de-livrare-la-domiciliu-pentru-produsele-congelate-cum-functioneaza-si-cat-costa-12938281
12938281
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.