Medicul şef al UPU Sibiu a demisionat din funcţie

Autor: Laura Buciu Postat la 12 noiembrie 2020 56 afişări

Medicul şef al UPU Sibiu, Bogdan Csillag, a demisionat, joi, din funcţie, în locul său conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu urmând să numească un alt şef care să conducă UPU în perioada pandemiei de COVID-19.

Medicul şef al UPU Sibiu a demisionat din funcţie

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, conf.dr. Liliana Coldea, a declarat, joi dimineaţa, pentru MEDIAFAX, că medicul Bogdan Csillag, şeful UPU Sibiu, şi-a depus demisia.

„Am înregistrat demisia domnului doctor. Vom numi un şef interimar în locul său, care să conducă UPU Sibiu în perioada pandemiei. Este vorba de dr. Constantin Roşca”, a spus Coldea.

Coldea nu a vrut să facă publice motivele demisiei şefului UPU, însă în ultima perioadă, cât medicul Bogdan Csillag a fost în concediu medical, înlocuitorul său, dr. Voichiţa Halmaghi a povestit, în şedinţa CJSU situaţia grea din UPU Sibiu, unde este lipsă de personal şi un număr foarte mare de bolnavi COVID-19, cerând ajutorul autorităţilor. Medicul a fost, însă, apostrofat de prefectul Mircea Creţu.

Doctorul Constantin Roşca a fost şef al UPU Sibiu înainte de dr. Bogdan Csillag, însă la terminarea mandatului nu a mai vrut să concureze pe acest post.

Bogdan Csillag rămâne în echipa de medici a UPU Sibiu, el având experienţă în servicii de urgenţă, atât în cadrul UPU, cât şi în cadrul SMURD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medic,
upu,
demisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.