Medicover îşi digitalizează procesele de HR

Postat la 06 octombrie 2022 95 afişări

Medicover îşi digitalizează procesele de HR

Compania românească UCMS by AROBS, specializată în dezvoltarea de soluţii integrate de management al resurselor umane, anunţă implementarea strategiei de digitalizarea a proceselor de HR şi payroll pentru Medicover România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România.

Potrivit reprezentanţilor companiei, parteneriatul între UCMS by AROBS şi Medicover România reprezintă un prim pas în strategia companiei de dezvoltare a soluţiilor software personalizate pentru resurse umane şi salarizare pe zona medicală din România. Soluţiile oferite de compania clujeană de software sunt folosite în prezent pentru aproape 3000 de angajaţi în cadrul Medicover. 

„Ultimii ani ne-au arătat cât de importantă este digitalizarea mediului de afaceri pentru a funcţiona la capacitate optimă. Şi pentru zona medicală, departamentul de HR are un rol strategic şi se confruntă cu provocări când vine vorba de gestionarea resurselor umane. Scopul procesului de digitalizare este dezvoltarea unor sisteme informatice ce facilitează şi îmbunătăţesc procesele de resurse umane pentru a le oferi angajaţilor instrumentele de care au nevoie pentru a se concentra pe munca lor de zi cu zi”, a declarat Ionuţ Gherle, CEO UCMS by AROBS.

„Digitalizarea proceselor de management de personal se înscrie misiunii Medicover în România: să creştem accesul pacienţilor la servicii medicale de calitate. Am plecat la drum în acest demers, ştiind că avem nevoie să modernizam procesele de HR şi payroll, să le controlăm mai uşor şi eficace  - pe de o parte; pe de alta, să creştem satisfacţia clienţilor interni: a beneficiarilor dedicaţi -echipa HR Payroll şi Admin şi, cu ajutorul lor, a beneficiarilor finali -salariaţii Medicover. În plan tactic, contextul de mai sus l-am tradus astfel: aducerea „in house” a proceselor respective şi achiziţionarea unei soluţii tehnice care să servească optim procesele complexe din tot ce înseamnă grupul Medicover în România”, a declarat Camelia Drama, HR Director Medicover România. 

Din 2019, UCMS a intrat în portofoliul AROBS Transilvania Software, o companie cu capital românesc, specializată pe soluţii IT încă din 1998. Cu timpul, AROBS Transilvania Software şi-a extins activitatea în ţări precum Belgia, Anglia, Germania, Ungaria, Indonezia şi Republica Moldova având peste 800 de angajaţi.

Din 1995, Medicover România a devenit unul dintre cei mai importanţi furnizori de pe piaţa serviciilor de sănătate private, cu o reţea de 41 de clinici în Bucureşti şi în ţară, patru spitale generaliste: în Bucureşti, Cluj-Napoca,  Oradea şi Craiova, 28 de cabinete on-site şi peste 250 de unităţi medicale partenere. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.