Medic din România: „Cred că toţi cei care au făcut performanţă (medicală) în ţara asta au făcut-o nu ajutaţi de sistem, ci în ciuda sistemului”

Postat la 08 septembrie 2017 996 afişări

Demisia celor doi medici de la Spitalul Colentina, în semn de protest faţă de lipsurile şi atitudinea managerului dezvăluie faţa urâtă a sistemului medical unde foarte mulţi pacienţi încă se îmbolnăvesc de infecţii intraspitaliceşti sau sunt refuzaţi la operaţii pe motiv că nu există cadre medicale sau medicamente.

Medic din România: „Cred că toţi cei care au făcut performanţă (medicală) în ţara asta au făcut-o nu ajutaţi de sistem, ci în ciuda sistemului”

Pe Facebook, Bogdan Tanase a scris: „Cred că toţi cei care au făcut performanţă (medicală) în ţara asta au făcut-o nu ajutaţi de sistem, ci în ciuda sistemului. Fiindcă aşa e construit, sistemul nostru medical şi universitar, să te ajute când nu faci nimic şi când eşti incompetent, când mimând activitatea nu deranjezi pe nimeni, dar ferească Dumnezeu sa încerci să faci ceva că imediat intră în acţiune anticorpii de serviciu pentru a-ţi pune talpă.

Am avut în România, la Colentina, doi neurochirurgi de elită; şi-au dat demisia. Probabil ei sunt vinovaţi pentru că au încercat să facă un act medical ca afară intr-un loc nepotrivit, într-o ţară din ce în ce mai bananieră.

Cred că aş fi penibil dacă aş spune români, treziţi-vă fiindcă voi, stimaţi concetăţeni, nu vă treziţi nici când sunteţi omorâţi cu zile şi jefuiţi de bani de un sistem putred.

Aşa că nu pot folosi decât strămoşeasca armă a blestemului tradiţional românesc şi să le doresc tuturor celor care au contribuit la această plecare să nu mai apuce să ajungă la Viena în caz de nevoie, ci să beneficieze din plin de sistemul pe care singuri l-au creat şi pe care îl întreţin!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.