Medic către rudele unui bolnav, la Motru: „Ia-l şi du-l la Târgu-Jiu, nu am ce-i face! ”

Postat la 12 martie 2020 374 afişări

Medic către rudele unui bolnav, la Motru: „Ia-l şi du-l la Târgu-Jiu, nu am ce-i face! ”

Medicii Spitalului din Motru, judeţul Gorj, i-ar fi spus unei femei care şi-a dus tatăl la urgenţe, cu dureri puternice, să îl ia şi să-l ducă la Târgu-Jiu pentru că n-au ce-i face.

Fiica bărbatului de 67 de ani care acuza dureri abdominale a scris pe Facebook că, în noaptea de miercuri spre joi, medicul de gardă şi asistentele de la Spitalul Motru au refuzat să îl consulte pe tatăl ei.

„Domnule primar al oraşului Motru! Domnule manager al spitalului Motru! Domnilor, astă noapte, la ora 01.04 am ajuns cu maşina personală cu tatăl meu, la Urgenţe Motru. 67 de ani, cardiac, vomitând şi ţinând de dureri abdominale! Doctorul de gardă, asistentele au adresat următoarele cuvinte: <Ia-l şi du-l la Târgu-Jiu, nu am ce-i face!> Am strigat măcar să îi ia o tensiune. Doctorul de gardă a răspuns să aştept că are de completat acte! Şi să-l duc la Târgu-Jiu! Îl urcarăm în maşina personală leşinat pe bancheta din spate, la Târgu-Jiu. (...) Vă cer explicaţii pentru comportamentul medicului de la Urgenţă!", a scris femeia.

Reprezentanţii spitalului susţin că vor face verificări şi vor discuta cu femeia.

Medicul acuzat că a refuzat consultaţia a declarat că a avut o altă urgenţă în acel moment.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
motru,
medic,
refuz,
bolnav

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.