Cum s-au gândit românii veniţi din Italia să păcălească autorităţile la intrarea în ţară, ca să scape de carantină

Autor: Diana Grigore Postat la 11 martie 2020 2604 afişări

Cum s-au gândit românii veniţi din Italia să păcălească autorităţile la intrarea în ţară, ca să scape de carantină

Românii s-au dovedit inventivi pentru a scăpa de responsabilităţi: 21 de cetăţeni veniţi din Italia au lungit puţin drumul spre casă, doar pentru a intra în ţară din altă direcţie şi să nu meargă în carantină. Aceştia au fost în Grecia şi au intrat în România pe la Giurgiu.

„Au plecat cu feribotul în Grecia şi din Grecia au venit la Giurgiu, prin Bulgaria, au vrut să traverseze punctul de trecere al frontierei Giurgiu. Sunt 21 de pasageri, toţi în carantină”, a spus Marcel Vela, ministru de Interne.

Autorităţile fac apel la responsabilitate şi avertizează că românii care mint cu privire la locul din care se întorc în ţară vor răspunde penal.

În prezent, persoanele care vin din zonele de focar cu coronavirus intră automat în izolare la domiciliu sau în carantină.

Numărul de cazuri cu coronavirus în România a ajuns la 28.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
coronavirus,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.