MEDIAFAX TALKS ABOUT HEALTH REFORM - Theodor Alexandrescu, Alico: Pacientul român să înţeleagă că trebuie să pună bani deoparte pentru sănătate

Postat la 02 iulie 2012 58 afişări

Theodor Alexandrescu, CEO al Alico Asigurări, a declarat, luni, la conferinţa Mediafax Talks about Health Reform, că pacientul român trebuie să înţeleagă că e necesar să pună bani deoparte pentru sănătate şi a pledat pentru obligativitatea unui grup de dialog social.

"Am format un grup de lucru cu asiguratorii. Este pentru prima oară când am avut o deschidere cu Ministerul Sănătăţii şi o bună bază de discuţii. Am putut schimba idei şi am avut o platformă de discuţii. Un lucru important de corectat, de a implica mai activ Comisia de Supraveghere a Asigurărilor", a spus Theodor Alexandrescu la dezbaterea care a a avut ca temă legea sănătăţii. El a precizat că "noua opţiune legislativă marchează alegerea pacientului între stat şi privat". "Observăm o mai bună oportunitate de a alege, printr-o competiţie. Pacientul trebuie să înţeleagă că trebuie să pună bani deoparte pentru sănătate", a afimat reprezentantul Alico Asigurări.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
theodor alexandrescu,
alico,
mediafax
/actualitate/mediafax-talks-about-health-reform-theodor-alexandrescu-alico-pacientul-roman-sa-inteleaga-ca-trebuie-sa-puna-bani-deoparte-pentru-sanatate-9805005
9805005
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.