"Mediafax Foto-Best of" - Cele mai bune fotografii din perioada 1990-2011, expuse pe Calea Victoriei

Autor: George Toader Postat la 07 iunie 2012 56 afişări

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, lansează, vineri, expoziţia în aer liber "Best of 1990 - 2011", care cuprinde 50 dintre cele mai bune fotografii realizate de fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto în această perioadă.

Realizate la o calitate excepţională, imaginile vor fi amplasate pe latura exterioară a gardului Muzeului Naţional de Artă al României (MNAR) şi vor putea fi admirate de trecătorii de pe Calea Victoriei până pe 1 iulie.

Spre deosebire de cele patru ediţii precedente din seria "Best of", care au fost retrospective în imagini ale ultimilor ani, "Mediafax Foto - Best of 1990 - 2011" conţine fotografii din întreaga perioadă de după 1990 şi reînvie acest interval de timp chiar în unul dintre locurile care i-au marcat începutul.

De la mitingul anticomunist din Piaţa Universităţii şi ocuparea Bucureştiului de mineri în 1990 la evenimente care au zdruncinat scena internaţională, de la momente de răscruce pentru români la prilejurile lor de delectare prin cultură sau sport, de la oameni împinşi la gesturi disperate la cei deveniţi eroi peste noapte - toate acestea se regăsesc în cea mai amplă ediţie marca Mediafax Foto - Best of

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mediafax-foto-best-of-cele-mai-bune-fotografii-din-perioada-1990-2011-expuse-pe-calea-victoriei-9718962
9718962
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.