Meciul Steaua - Schalke 04 de pe Arena Naţională, amânat

Postat la 08 septembrie 2011 46 afişări

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că meciul cu Schalke 04 din prima etapă a Grupei J a Ligii Europa se va disputa la 21 septembrie şi nu în 15 septembrie cum era programat iniţial, din cauza stării gazonului de pe Arena Naţională.

Becali a explicat la GspTV că UEFA i-a cerut să obţină acordul clubui german pentru a schimba data meciului, al postului ProTV şi al firmei de marketing Team. Finanţatorul stelist a precizat că gruparea Schalke 04 a acceptat ca meciul să se joace în 21 septembrie. Becali a adăugat că va discuta apoi şi cu postul TV care va transmite meciul şi cu reprezentanţii Team. Patronul stelist a mai spus că până atunci gazonul de pe Arena Naţională va fi înlocuit de firma olandeză pe care a contactat-o deja, pentru suma de 360.000 de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
steaua,
schalke,
meci,
amanare
/actualitate/meciul-steaua-schalke-04-de-pe-arena-nationala-amanat-8714724
8714724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.