Mechel Câmpia Turzii: A doua zi de protest faţă de neplata salariilor compensatorii. Peste 100 de foşti angajaţi strigă "Noi murim de foame şi Guvernul doarme"

Postat la 05 martie 2013 19 afişări

Peste o sută de angajaţi disponibilizaţi de la Mechel Câmpia Turzii protestează, marţi, pentru a doua zi consecutiv, în faţa combinatului, faţă de neacordarea salariilor compensatorii, aceştia strigând "Noi murim de foame şi Guvernul doarme".

Mechel Câmpia Turzii: A doua zi de protest faţă de neplata salariilor compensatorii. Peste 100 de foşti angajaţi strigă "Noi murim de foame şi Guvernul doarme"

 Protestatarii s-au adunat, marţi dimineaţă, la ora 9.00, în faţa combinatului, având pancarte cu mesaje precum "Salvaţi metalurgia românească", "Un singur lucru vrem şi noi, combinatul înapoi", "Ruşine să vă fie".

Totodată, ei scandează, printre altele, "Noi murim de foame şi Guvernul doarme".

Emil Bodea, unul dintre protestatari, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că oamenii aşteaptă o implicare a Guvernului în stoparea dispariţiei metalurgiei româneşti.

"Nu am primit niciun răspuns la cererile noastre privind plata salariilor compensatorii. Oamenii aşteaptă implicarea Guvernului în salvarea metalurgiei româneşti, dar concluzia este că Guvernului îi este frică de ruşi", a spus Bodea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campia turzii,
foame,
guvern,
mechel,
fosti angajati
/actualitate/mechel-campia-turzii-a-doua-zi-de-protest-fata-de-neplata-salariilor-compensatorii-peste-100-de-fosti-angajati-striga-noi-murim-de-foame-si-guvernul-doarme-10637539
10637539
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.