Mechel a reluat producţia la combinatul Ductil Steel Oţelu Roşu

Postat la 22 octombrie 2012 28 afişări

Grupul siderurgic rus Mechel a reluat producţia de oţel la combinatul Ductil Steel Oţelu Roşu, una dintre cele cinci unităţi metalurgice pe care le deţine în România.

"Producţia de oţel este reluată şi va continua în regim normal, conform planurilor de încărcare a capacitătilor uzinelor româneşti ale Mechel", se arată într-un comunicat al companiei.

Fabrica a fost oprită la începutul lunii octombrie pentru finalizarea unor lucrări de modernizare, proces iniţiat în 2010.

Mechel are activităţi în sectoarele minerit, siderurgie, feroaliaje şi energie electrică. Grupul reuneşte producători de cărbune, concentrat de minereu, nichel, oţel, produse laminate, energie electrică şi termică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mechel,
Ductil Steel Oţelu Roşu,
combinat
/actualitate/mechel-a-reluat-productia-la-combinatul-ductil-steel-otelu-rosu-10249372
10249372
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.