Mechel a reluat producţia la Buzău

Postat la 20 ianuarie 2013 28 afişări

Grupul rus Mechel a reluat producţia de sârmă în uzina Ductil Steel Buzău, oprită la jumătatea lunii decembrie.Grupul precizează că va relua şi fabricarea de laminate după finalizarea reparaţiilor programate la laminor.

Potrivit liderului de sindicat al Ductil Steel Buzău, Gheorghe Botică, angajaţii uzinei buzoiene şi-au reluat activitatea, însă nu în toate compartimentele şi nu la capacitate maximă.

"Ne-am reluat activitatea la punctul de lucru de la Buzău cam la 50 la sută din capacitate. Singurul sector de activitate unde nu e program e secţia plase sudate. Dar oamenii sunt aduşi la muncă, sunt în activitate cam 90 la sută din angajaţi, pentru că avem la secţia tratamente termice un contract cu Algeria, iar ei lucrează în sectorul respectiv", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Gheorghe Botică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
otel,
Mechel,
combiant,
Ductil Steel,
productie
/actualitate/mechel-a-reluat-productia-la-buzau-10498436
10498436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.