McDonald's se rebranduieste cu 1 mld. dolari. Vezi cum va arata cel mai cunoscut lant de fast-food din lume

Postat la 11 mai 2011 15 afişări

Cel mai cunoscut lant de fast-food din lume se pregateste de schimbare. McDonald's isi rebranduieste atat sigla, cat si decorurile restaurantelor, din dorinta de "a crea o atmosfera cat mai confortabila pentru clienti". Investitia de remodernizare se ridica la aproximativ un miliard de dolari, potrivit site-ului csmonitor.com.

Procesul de modernizare va incepe cu faimoasa sigla a McDonald's, formata din arcadele aurite care formeaza litera "M", pe fundal rosu. Culoarea rosu-neon va disparea, urmand sa fie inlocuita cu o nuanta ceva mai discreta, iar galbenul aprins se va transforma intr-un galben mustar, informeaza si editia electronica a USA Today.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurante,
rebranding,
fast-food,
McDonald's
/actualitate/mcdonald-s-se-rebranduieste-cu-1-mld-dolari-vezi-cum-va-arata-cel-mai-cunoscut-lant-de-fast-food-din-lume-8261965
8261965
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.