Mazăre: După validarea Guvernului, acţiuni ale Portului Constanţa vor trece foarte rapid la primărie

Postat la 05 martie 2014 65 afişări

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că a primit noi asigurări de la premierul Victor Ponta că după validarea Guvernului autorităţile locale vor mai primi "foarte rapid" acţiunile cerute la Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.

Mazăre: După validarea Guvernului, acţiuni ale Portului Constanţa vor trece foarte rapid la primărie

 Mazăre a declarat, miercuri, la finalul şedinţei Consiliului Local, că a discutat această chestiune din nou cu premierul Victor Ponta, dar şi cu ministrul Dan Şova, care şi-a luat angajamentul să facă acest lucru.

"Am vorbit şi cu Şova, şi cu Ponta. Ponta întotdeauna a spus că susţine acest demers de a trece acţiunile în varianta pe care am discutat-o noi. Sigur că aş fi vrut mai mult, dar e ok şi aşa, iar ministrul Şova şi-a luat angajamentul să facă acest lucru", a spus Mazăre.

Când a fost întrebat ce se va întâmpla dacă nu-şi vor ţine promisiunea, primarul a răspuns: "Dacă nu, nu votează lumea! O să vedem dacă nu, dar deocamdată şi-au luat angajamentul şi nu văd de ce nu ar face-o".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mazare-dupa-validarea-guvernului-actiuni-ale-portului-constanta-vor-trece-foarte-rapid-la-primarie-12203454
12203454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.