Victor Armăşelu preia conducerea diviziei Consumer Electronics în cadrul Samsung Electronics România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 05 martie 2014 95 afişări

Victor Armăşelu, 43 de ani, a preluat, în luna februarie, conducerea diviziei Consumer Electronics a Samsung Electronics România, conducând acum activitatea departamentelor audio-video, aparatură electrocasnică şi IT. Anterior, Armăşelu a coordonat departamentul de produse audio-video.

Victor Armăşelu preia conducerea diviziei Consumer Electronics în cadrul Samsung Electronics România

Înainte de a se alătura echipei Samsung Electronics România, Victor Armăşelu a lucrat în domenii precum vânzări şi distribuţie, key accounts management, trade marketing şi managementul relaţiilor cu clienţii, ocupând funcţii comerciale de top-management  în cadrul unor companii precum Henkel România, Volvo Cars sau SABMiller.

„Mă bucur să preiau conducerea Diviziei Consumer Electronics (CE) din Samsung Electronics, o componentă complexă şi de o mare importanţă strategică pentru afacerile noastre în România", a declarat Victor Armăşelu. 

Samsung Electronics Co, Ltd. este un lider mondial în tehnologie, având 286.000 de angajaţi din 80 de ţări, cu vânzări anuale de peste 216,7 miliarde dolari (US).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/victor-armaselu-preia-conducerea-diviziei-consumer-electronics-in-cadrul-samsung-electronics-romania-12200796
12200796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.