Forţe ruse au tras FOCURI DE AVERTISMENT în Crimeea, după ce militari ucraineni au vrut să se apropie de o bază. Putin: Orice decizie de folosire a forţelor armate ruse în Ucraina va fi legitimă

Postat la 04 martie 2014 639 afişări

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marţi că în acest moment nu este necesar să fie trimise trupe în Ucraina, dar Rusia îşi rezervă dreptul de a recurge la "toate mijloacele" pentru a-şi proteja cetăţenii din această ţară. Preşedintele rus le-a ordonat trupelor mobilizate săptămâna trecută într-un exerciţiu militar surpriză în vestul şi centrul Rusiei să se întoarcă la unităţile lor, a declarat purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov, relatează Russia Today, în pagina electronică.

Forţe ruse au tras FOCURI DE AVERTISMENT în Crimeea, după ce militari ucraineni au vrut să se apropie de o bază. Putin: Orice decizie de folosire a forţelor armate ruse în Ucraina va fi legitimă

UPDATE 14:20 Forţe ruse au executat foc de avertisment oprind militari ucraineni să se apropie de o bază

Forţe ruse care încercuiesc baza aeriană ucraineană de la Belbek, în apropiere de Sevastopol, în Crimeea, au executat foc de avertisment după ce militari ucraineni au încercat să se apropie, a declarat un ofiţer ucrainean pentru AFP.

Ruşii au tras focuri de armă în plan vertical, în timp ce un grup de aproximativ 300 de militari ucraineni se apropia de aerodrom, către ora locală 9.00 (şi ora Rmâniei), a declarat telefonic Oleksei Hramov, un ofiţer din cadrul bazei.

"Au tras mai multe focuri în aer şi au spus că vor deschide focul dacă aceştia continuă să se apropie", a spus ofiţerul.

Militarii ucraineni s-au oprit şi au rămas în afara bazei, potrivit aceleiaşi surse.

Forţele ruse asediază baza de la Belbek, în cadru căreia se află zeci de militari ucraineni.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/forte-ruse-au-tras-focuri-de-avertisment-in-crimeea-dupa-ce-militari-ucraineni-au-vrut-sa-se-apropie-de-o-baza-putin-orice-decizie-de-folosire-a-fortelor-armate-ruse-in-ucraina-va-fi-legitima-12193053
12193053
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.