Mazăre, costumat în amiral: Mi-ar fi plăcut să urmez carieră militară şi să am gardă formată din femei - FOTO

Autor: Cosmin Vaideanu Postat la 16 august 2014 80 afişări

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a costumat în amiral, vineri seară, şi a defilat pe scena din Piaţeta Cazino din staţiunea Mamaia, el spunând că i-ar fi plăcut să urmeze o carieră militară, să fie comandant şi să aibă o gardă proprie, formată din femei.

Radu Mazăre a urcat pe scenă într-un spectacol de modă în cadrul căruia a avut loc şi concursul "Black Sea Model Awards".

Primarul Constanţei le-a spus jurnaliştilor înainte de a urca pe scenă că atunci când a terminat Institutul de Marină era locotent, iar vineri seară este amiral.

“Eu am terminat Marina. Între timp am înaintat în grad. Când am terminat-o eram locotenent, acum sunt ditamai amiralul. E şi Ziua Marinei şi le spun «La mulţi ani tuturor». Este o transmisie în direct în peste 190 de ţări, am să vorbesc de Mamaia, despre România, despre frumuseţea fetelor şi despre posibilităţile de distracţie din staţiunea Mamaia şi vom fi priviţi de milioane şi milioane de oameni. (...) Costumul a fost făcut repede, în doar două zile. Nu aveam ce să prezint şi să apar şi totuşi îşi doreau să apar şi dacă este şi Ziua Marinei are legătură cu Marina”, a afirmat Radu Mazăre.

Întrebat dacă i-ar fi plăcut să urmeze o carieră militară, Radu Mazăre a spus: “Cred că mi-ar fi plăcut. Oricum sunt comandant, că sunt comandant civil, că aş fi fost comandant militar, oricum sunt comandant, conducător. Mi-ar fi plăcut să fiu comandant, dar să am garda mea proprie, aşa cum o am acum pe scenă, de fapt şi Ramses să ştii că avea garda lui proprie formată din femei, ca şi Gaddafi”.

Primarul a fost întrebat şi dacă el crede că este invidiat de preşedintele Traian Băsescu, răspunzând că este invidiat pentru garda sa.

“În mod cert mă invidiază pentru că el are garda foarte restrânsă, este una veche şi alta şi mai veche. La mine uite câte sunt şi sunt noi toate”, a spus Mazăre, arătând către cele opt fete care îl înconjurau.

Apoi, Radu Mazăre, îmbrăcat în uniformă de amiral şi însoţit de tinere, a urcat pe scenă la finalul concursului de frumuseţe şi a defilat pe podium. El a salutat mulţimea prezentă, după care a lăudat Mamaia în câteva cuvinte rostite în engleză, staţiunea fiind prezentată drept unul dintre cele mai bune locuri de distracţie din lume. La final, Mazăre a sărutat-o pe prezentatoare.

Câteva minute mai târziu, primarul a urcat din nou pe scenă, oferind premiul câştigătoarei concursului internaţional de frumuseţe "Black Sea Model Awards", aceasta fiind o tânără din Republica Moldova, Xenia Gavrilov.

Radu Mazăre a mai fost costumat în această vară în jucător de golf, la o prezentare de modă de la sfârşitul lunii iulie, dar a fost şi Cezar şi Ştefan cel Mare în două ediţii ale carnavalului de la Mamaia, acum pregătindu-se pentru rolul lui Ramses, pe care îl va interpreta în 30 august.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MAZĂRE,
AMIRAL,
/actualitate/mazare-costumat-in-amiral-mi-ar-fi-placut-sa-urmez-cariera-militara-si-sa-am-garda-formata-din-femei-foto-13099924
13099924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.