Mazăre: Constănţenii nu-l susţin pe Antonescu la prezidenţiale dacă se impun declaraţiile de avere

Postat la 30 august 2013 55 afişări

Populaţia Constanţei, care este "libertină şi liberală" nu-l va vota pe Crin Antonescu la prezidenţiale dacă propunerea care impune declaraţiile de avere tuturor românilor va fi menţinută, a declarat, vineri, primarul Radu Mazăre.

Mazăre: Constănţenii nu-l susţin pe Antonescu la prezidenţiale dacă se impun declaraţiile de avere

 "Asta e o chestiune foarte relativă - ANAF va sesiza.... Pe cine vrea el? Pe cine va sesiza dacă i se face o plângere cuiva, spre exemplu, dacă vecinul de apartament intră cu o plasmă în casă şi-i face o plângere, ANAF e obligat să-i dea curs acestei plângeri. Am discutat chestiunea cu Ponta ieri, care mi-a spus că va fi valabilă de la o valoare în sus. Nu ştiu să vă spun care este valoarea veniturilor, de ordinul a o sută , o sută şi ceva de mii de euro. Şi atunci nu se mai adresează majorităţii populaţiei. Pe mine asta m-a revoltat", a declarat primarul Mazăre.

El a arătat că, dacă ANAF va obliga pe oricine să dea declaraţie de avere, populaţia Constanţei nu-l va vota pe Crin Antonescu, un candidat la prezidenţiale care susţine o astfel de iniţiativă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mazare-constantenii-nu-l-sustin-pe-antonescu-la-prezidentiale-daca-se-impun-declaratiile-de-avere-11281684
11281684
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.