Măsuri sporite în Capitală în contextul coronavirus. Firea ameninţă cu demiteri

Postat la 09 martie 2020 83 afişări

Măsuri sporite în Capitală în contextul coronavirus. Firea ameninţă cu demiteri

Primarul general Gabriela Firea a anunţat luni că managerii care nu respectă cu stricteţe recomandările naţionale şi locale în contextul răspândirii coronavirusului vor fi demişi. Evenimentele culturale şi sportive au fost suspendate.

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunţat, luni, suspendarea activităţii celor 14 teatre din administrarea Primăriei, iar meciurile CSM se vor desfăşura fără spectatori.

„Suspendarea activităţii celor 14 teatre aflate în administrarea Primăriei Generale a Capitalei până la data de 31 martie. Actorii, regizorii, personalul tehnic vor fi plătiţi dar se vor realiza doar repetiţii şi pregătiri pentru proiecte culturale. Suspendarea concertelor, evenimentelor, manifestărilor de orice tip, cultural, sportiv, divertisment de către Opera Comică pentru Copii, Centrul Municipal pentru Seniori, Centru Municipal de Tineret, Compania Sportul pentru Toţi, Palatele Brâncoveneşti, Sala Dales, Biblioteca Mitropolitană, Muzeul Literaturii şi, de asemenea, Muzeul Municipiului Bucureşti. Meciurile CSM se vor desfăşura fără spectatori. Vor fi luate în continuare măsuri sporite pentru dezinfectare şi decontaminare în toate mijloacele de transport în comun ale STB, autobuze, tramvaie, troleibuze. Măsuri sporite în spitalele administrate de Primăria generală a Capitalei, cele 19. Fac apel la conducerea ASSMB care se află în sală şi la managerii tuturor spitalelor să nu facă rabat. Tot ceea ce se decide la Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale trebuie să fie respectat, precum şi tot ceea ce se decide la nivel de Primărie a Capitalei”, a anunţat primarul Capitalei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capitala,
context,
demiteri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.