Măsuri pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă la Foxconn, unde se asamblează iPhone-uri şi iPad-uri

Postat la 30 martie 2012 15 afişări

Apple şi grupul chinez Foxconn au convenit măsuri pentru îmbunătăţirea condiţiilor în care lucrează cei 1,2 milioane de angajaţi care asamblează iPhone-uri şi iPad-uri, decizie care ar putea schimba modelul de business al companiilor occidentale în China.

Foxconn Technology Group, subsidiară a Hon Hai Precision Industry, asamblează produse Apple în numeroase fabrici din China, fiind de departe principalul contractor al companiei americane.

În urma vizitei în China a directorului general al Apple, Tim Cook, Foxconn a promis că va angaja zeci de mii de persoane pentru a reduce orele de lucru, va elimina practica orelor suplimentare care nu se încadrează în limitele impuse de lege, va creşte salariile, va îmbunătăţi procedurile de siguranţă şi va moderniza locuinţele şi alte facilităţi puse la dispoziţia angajaţilor în campusurile din apropierea fabricilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Foxconn,
iPhone-uri,
iPad-uri,
Apple
/actualitate/masuri-pentru-imbunatatirea-conditiilor-de-munca-la-foxconn-unde-se-asambleaza-iphone-uri-si-ipad-uri-9455326
9455326
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.