MASTERCHEF - marea finală: Aida Parascan - marea câştigătoare a finalei

Postat la 29 mai 2013 101 afişări

Aida Parascan este marea câştigătoare a finalei "MasterChef", care a fost difuzată marţi seară în direct la Pro TV, ea câştigând şi marele premiu în valoare de 50.000 de euro, după ce a încântat juriul cu talentul său gastronomic.

MASTERCHEF - marea finală: Aida Parascan - marea câştigătoare a finalei

 La Pro TV, marţi seară, s-a dat lupta finală între cei şase finalişti rămaşi în joc pentru titlul de "MasterChef al României" - Ana Rotaru, Alexandru (Alex) Hora, Nicuşor Coroama, Mihai Toader, Maria Pop şi Aida Parascan.

Seara a fost una plină de emoţie, suspans şi adrenalină, atât pentru concurenţi, cât şi pentru juriul format din Cătălin Scarlatescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, care a avut de luat o decizie foarte grea.

Aida Parascan, cel de-al doilea "MasterChef" al României, a fost desemnată câştigătoare de către cei trei juraţi în urma unei lupte strânse, în care s-a "duelat" în preparate cu Alex Hora (care s-a situat pe locul al doilea) şi Mihai Toader (locul al treilea), după ce Ana Rotaru, Maria Pop şi Nicuşor Coroama au fost eliminaţi în urma primelor probe ale marii finale a celui de-al doilea sezon al show-ului de la Pro TV.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/masterchef-marea-finala-aida-parascan-marea-castigatoare-a-finalei-10908159
10908159
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.