Maşinile neasigurate au produs în 2017 accidente care au necesitat despăgubiri de 35,6 mil.lei

Postat la 04 aprilie 2018 38 afişări

Statisticile prezentate miercuri de Biroul Asigurătorilor Auto din România arată, între altele, că autovehiculele neasigurate au produs în 2017 accidente care au necesitat despăgubiri de 35,6 milioane de lei.

Maşinile neasigurate au produs în 2017 accidente care au necesitat despăgubiri de 35,6 mil.lei

Ca organism de plată a despăgubirilor, BAAR despăgubeşte - în calitate de garant al obligaţiei de despăgubire - persoanele prejudiciate prin accidente produse pe teritoriul României prin intermediul autovehiculelor neasigurate sau neidentificate.

„În anul 2017, totalul despăgubirilor plătite de BAAR în calitate de Organism de Plată a Despăgubirilor - Direcţia FPVS (Fondul de Protejare a Victimelor Străzii) - s-a ridicat la suma totală de 35,6 milioane de lei, faţă de 29,6 milioane de lei în anul 2016, respectiv 41,6 milioane de lei in 2015. În procente, creşterea faţă de anul precedent este de circa 17%, respectiv o scădere de aproximativ 15%, comparativ cu anul 2015”, au arătat reprezentanţii BAAR într-o conferinţă de presă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.