Maşini şi diamante pentru zile negre: în ce îşi mai investesc banii bogaţii lumii?

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 25 ianuarie 2020 197 afişări

Găsirea unor modalităţi cât mai profitabile de a investi banii e o chestiune care-i preocupă pe mulţi, aşa încât în 2020 s-ar putea îndrepta, în opinia The Telegraph, către cel mai căutat model al producătorului auto Aston Martin, Valkyrie.

Maşini şi diamante pentru zile negre: în ce îşi mai investesc banii bogaţii lumii?

Acesta va fi fabricat într-o ediţie limitată de sub 200 de unităţi, doritorii trebuind să treacă printr-un proces riguros de selecţie pentru a-l putea cumpăra. Altă sugestie o reprezintă diamantele roz, cărora le va creşte preţul pe viitor din cauză că mina din care se extrag circa 90% din diamantele de calitate roz şi roşii, Argyle, din Australia, se va închide la finalul anului, ca urmare a epuizării zăcământului. O opţiune, în opinia publicaţiei britanice, o reprezintă şi ceasurile vintage Tudor, companie care are acelaşi fondator ca Rolex.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.