Masina preferata a romanului – Volkswagenul second-hand de 7.500 de euro

Postat la 17 decembrie 2010 84 afişări

Autoturismele fabricate de producatori germani sunt vedetele absolute ale pietei romanesti. Au cei mai multumiti proprietari, iar doritorii de masina noua le plaseaza pe primele locuri in topul achizitiilor viitoare.

Cei mai multumiti posesori de automobil din Romania sunt detinatorii de BMW. Marca germana ocupa primul loc in topul masinilor care ofera cea mai mare satisfactie conferita de raportul calitate-pret. Peste 64% dintre cei care au un astfel de autovehicul sunt multumiti de el in foarte mare masura, potrivit unui studiu al Auto.ro, realizat de compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown.

Tot peste 60% obtin in acest clasament si marcile Audi si Mercedes. Modelul Logan al producatorului autohton Dacia ocupa pozitia a 12-a, doar 32,8% dintre cei care au o asemenea masina declarandu-se multumiti de raportul calitate-pret oferit.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
masini,
preferinte,
Volkswagen,
BMW,
Dacia,
achizitii
/actualitate/masina-preferata-a-romanului-volkswagenul-second-hand-de-7-500-de-euro-7824596
7824596
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.