„Marşul Anti-Sărăcire”: caravanele Cartel Alfa ajung la Tg.Jiu, Râmnicu Vâlcea şi Galaţi

Autor: Petru Mazilu Postat la 18 octombrie 2022 51 afişări

„Marşul Anti-Sărăcire” organizat de sindicaliştii de la Cartel Alfa ajunge marţi în oraşele Tg.Jiu, Râmnicu Vâlcea şi Galaţi unde vor fi organizate acţiuni de protest.

„Marşul Anti-Sărăcire”: caravanele Cartel Alfa ajung la Tg.Jiu, Râmnicu Vâlcea şi Galaţi

Caravanele cu protestatari se vor opri în faţa sediilor Prefecturii. Sindicaliştii cer stoparea creşterii preţurilor, creşterea salariilor şi pensiilor, deblocarea negocierilor colective prin modificarea Legii Dialogului Social şi aplicarea integral şi fără discriminare a Legii 153/2017 şi Legii 195/2020.

Protestul celor de la Cartel Alfa se desfăşoară sub forma a două caravane care au plecat luni din Zalău şi din Suceava. Participanţii se opresc în localităţile de pe traseu şi organizează proteste în faţa prefecturii. Primele mitinguri au avut loc la Zalău, Deva şi Bacău, iar marţi au fost programate mişcări de protest la Tg.Jiu (ora 10.00), Galaţi (ora 11.00) şi Râmnicu Vâlcea (ora 15.00).

Miercuri, protestatarii se vor opri în oraşele Slatina şi Slobozia. Cele două caravane se vor întâlni joi, la Bucureşti unde vor fi organizate un miting şi un marş în Piaţa Victoriei şi în Piaţa Revoluţiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cartel alfa,
protest,
caravane

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.