Marius Şumudică, antrenor Astra Giurgiu: A fost o batjocură la adresa fotbalului românesc

Postat la 20 iunie 2016 165 afişări

Marius Şumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, este de acord cu fostul internaţional Florin Prunea şi consideră că oficialii Federaţiei Române de Fotbal sunt principalii vinovaţi pentru eşecul naţionalei României la Campionatul European din Franţa.

Marius Şumudică, antrenor Astra Giurgiu: A fost o batjocură la adresa fotbalului românesc

„Dezastru este un cuvânt blând. Suntem nişte oameni laşi şi fără coloană vertebrală şi nu spunem adevărul şi tot ce se întâmplă în fotbalul românesc. E tragic tot ce se întâmplă în fotbalul românesc. Mi-e şi scârbă să dezvolt foarte mult culisele acestui fotbal românesc. Trăim într-o ipocrizie şi o minciună. De la fel de fel de decizii până la această apariţie de astăzi. Eu mereu am spus că au fost două meciuri jalnice. Franţa a avut 7-8 ocazii în condiţiile în care a jucat dezastruos. Nu vreau să intru în detalii tehnice, pentru că nu îmi permit să-i dau sfaturi domnului Iordănescu dar îmi e ruşine de tot ce s-a întâmplat.

Tot ce se întâmplă trebuie schimbat. Tot cei care au greşit şi şi-au bătut joc ar trebui să-şi prezinte demisiile. Toţi care au fost alături de naţională. Indiferent că e preşedinte, vicepreşedinte. Nu cred că a mai existat în fotbalul românesc să schimbi maseuri şi medici şi să faci experienţe cu o săptămână sau două înainte de Euro.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/marius-sumudica-antrenor-astra-giurgiu-a-fost-o-batjocura-la-adresa-fotbalului-romanesc-15500947
15500947
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.