Marian Oprişan, despre Dragnea: A început să se cam creadă STĂPÂNUL PARTIDULUI

Postat la 20 februarie 2019 86 afişări

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan este nemulţumit că Liviu Dragnea a început să se creadă stăpânul partidului şi ia decizii fără să-i consulte pe ceilalţi membri din conducere.

Marian Oprişan, despre Dragnea: A început să se cam creadă STĂPÂNUL PARTIDULUI

 Unul dintre fondatorii PSD, Oprişan aminteşte că în această toamnă, mandatele preşedintelui şi ale actualei conduceri PSD expiră, însă Dragnea respinge ideea unui congres într-un an electoral: ”De obicei, partidele se ocupă cu prezidenţialele. Toată lumea e de acord că ideea este inoportună.”

 

Nemulţumit că nu a fost consultat privind propunerile pentru cele două portofolii vacante din guvern, vicepreşedintele PSD Marian Oprişan l-a acuzat pe Liviu Dragnea, că ia decizii de unul singur şi a început să cam facă pe stăpânul partidului, de când a ajuns la Bucureşti.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
partid,
incepere,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.