"Marea revoluţie" din lumea televiziunii româneşti începe cu un anunţ cât se poate de trist! Românii care vor fi afectaţi

Postat la 30 ianuarie 2019 174 afişări

Abonaţii RCS&RDS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii TV din România, au primit o veste proastă la puţin timp după ce postul a anunţat introducerea în grilă a canalului Digi 4K.

"Marea revoluţie" din lumea televiziunii româneşti începe cu un anunţ cât se poate de trist! Românii care vor fi afectaţi

Perioada în care Digi 4K a putut fi urmărit gratuit va expira pe 31 ianuarie, iar cei care vor să vadă urmărească programul în format 4K vor fi nevoiţi să plătească în plus o sumă de bani. De la 1 februarie, vor fi nevoiţi să mai scoată din buzunare încă cinci lei, urmând ca postul Digi 4k, disponibil în grila Digi TV (cablu digital), să fie reperat printr-o rescanare.

Pe Digi 4k vor fi transmiste, în următoarea perioadă, cel puţin 30 de meciuri din marile campionate de fotbal ale Europei, dar şi noul sezon din Formula 1, care îşi va face debutul în 4K pe 17 martie (Marele Premiu al Australiei).

 

RCS&RDS, între "revoluţie" şi scumpiri

 

În momentul în care au anunţat introducerea primului canal care poate fi urmărit în format 4K, trustul a anunţat şi scumpirea abonamentelor la serviciile de internet şi televiziune digitală şi analogică, începând cu 1 martie: „Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare şi de creştere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum şi pentru a reacţiona la creşterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi RCS & RDS se vor modifica. Chiar şi după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive”, se arată într-un comunicat oficial.

 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.