Gabrela Firea, despre reclamaţiile privind autobuzele Otokar: Sunt provocări

Postat la 29 ianuarie 2019 85 afişări

Primarul Gabriela Firea spune că filmuleţele şi reclamaţiile privind neregulile depistate la autobuzele noi Otokar sunt provocări, iar verificările efectuate după fiecare incident reclamat au arătat că a fost vorba despre neatenţia sau despre neglijenţa şoferilor.

Gabrela Firea, despre reclamaţiile privind autobuzele Otokar: Sunt provocări

„Sunt provocări. Nu vreau să vă dau o cifră care să devieze atenţia, dar la achiziţia de acum 12 ani au fost, în primele 2 luni, aproape 500 reclamaţii în legatură cu noile autobuze. Acum, bineînţeles că sunt persoane interesate să denigreze acest proiect foarte important al Capitalei şi anume achiziţia a 400 autobuze noi, Euro 6. De fiecare dată s-a constatat, după verificarea incidentului, că era pur şi simplu ori o neatenţie, o neglijenţă, o neînţelegere a bordului care e foarte nou şi electronic, din partea conducătorului auto, ori un mic incident care a fost umflat şi crescut si exagerat”, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Potrivit primarului general, anul acesta vor mai fi cumpărate încă „100 de autobuze electrice, 100 de tramvaie, 100 de troleibuze şi 400 de autobuze cu gaz natural comprimat”.

De când au fost aduse în Bucureşti, autobuzele Otokar au avut mai multe probleme, unele dintre situaţii fiind filmate si postate pe reţelele de socializare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autobuze,
reclamatii,
incident,
neglijenta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.