Marcel Barbut: Punem pe rafturi si cantitati mai mici de adezivi, gleturi si chituri

Autor: Ioana Mihai Postat la 08 august 2011 69 afişări

Adeplast a semnat cu Dedeman un contract pentru listarea produselor sale in toata reteaua de magazine la nivel national. De la 1 august pe rafturile Dedeman se afla produse Adeplast care care compun sistemele de placari, de finisare a peretilor si de termoizolatii.

"Dupa o lunga perioada de discutii am reusit sa legam un parteneriat pe termen lung, parteneriat intre doua firme romanesti aflate in campanii de investitii de mari dimensiuni", spune Marcel Barbut proprietarul Adeplast.

Parteneriatul face parte din strategia companiei de a se apropia de retelele de tip Do-It-Yourself, prin promovarea unor produse dedicate acestui sector. "In acest sens, am achizitionat o tehnologie unica pe piata din Romania care permite ambalarea produselor la saci de polietilena de 5 kg. Prin aceasta tehnologie putem pune la dispozitia utilizatorului cantitati mai mici de adezivi, gleturi si chituri. Am venit pe piata cu un concept nou de ambalaj special gandit pentru cei care fac renovari acasa", declara Marcel Barbut.

In prezent compania se afla intr-o perioada de dezvoltare, cea mai noua investitie fiind fabrica de polistiren expandat de la Ploiesti. Fabrica isi va porni motoarele la mijlocului lunii august fiind ridicata intr-un timp record de aproape patru luni, cu o investitie de 4,5 milioane de euro. Fabrica va avea capacitatea de 700.000 metri cubi de polisiren pe an.

Adeplast este cel mai important producator roman de adezivi si mortare uscate, cu doua facilitati de productie dezvoltate la nivel national, o fabrica la Ploiesti si una la Oradea. Capacitatea totala de productie pentru sectorul mortarelor se ridica la 700.000 de tone anual. Productia de vopsea, tencuieli decorative si de adezivi speciali in stare umeda se ridica la 80.000 de tone. Unitatea de productie de vopseluri si tencuieli decorative este una dintre cele mai moderne la nivel national, fiind inaugurata la inceputul anului 2009 la Oradea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Marcel Barbut,
rafturi,
cantitati,
Adeplast
/actualitate/marcel-barbut-punem-pe-rafturi-si-cantitati-mai-mici-de-adezivi-gleturi-si-chituri-8585514
8585514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.