Managerul Stelei, Mihai Stoica, a agresat o jurnalistă în Macedonia

Autor: Razvan Muresan Postat la 23 iulie 2013 165 afişări

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a înjurat-o pe jurnalista ProTV, Alexandra Tănăsescu, iar bodyguarzii săi au sărit să-i smulgă telefonul din mână, informează ProSport.

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a agresat o jurnalistă în Macedonia

Cu ajutorul bodyguarzilor săi, care au ţinut cu forţa reporterul PRO TV, MM i-a smuls Alexandrei telefonul mobil din mână şi i l-a pasat lui Făinişi. Ofiţerul de presă al Stelei a şters fişierele video în care erau surprinse de aproape şi frontal gesturile şi limbajul agresiv ale lui Mihai Stoica. www.sport.ro are înregistrarea de pe camera operatorului, înjurat şi el într-un mod îngrozitor de Mihai Stoica şi ameninţat cu bătaia. S-a salvat doar înregistrarea de pe camera operatorului, înjurat şi el într-un mod îngrozitor de Mihai Stoica şi ameninţat cu bătaia. În tot acest timp, jurnalista PRO TV a fost ţinută cu forţa de bodyuarzi. În urma intervenţiei violente a celor de la SAS, Alexandra Tănăsescu s-a ales cu mai multe vânătăi.

Cititi mai multe despre incident pe prosport.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/managerul-stelei-mihai-stoica-a-agresat-o-jurnalista-in-macedonia-11142872
11142872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.