Mall-ul Galleria Suceava, vândut cu 800 de euro. Investiţia a fost de 25 milioane euro

Postat la 13 noiembrie 2013 53 afişări

Dezvoltatorul imobiliar GTC a vândut mall-ul Galleria Suceava, tranzacţie încheiată în vara acestui an, cu 800 de euro, în condiţiile în care investiţia pentru construcţia acestuia s-a ridicat la 25 de milioane de euro.

Mall-ul Galleria Suceava, vândut cu 800 de euro. Investiţia a fost de 25 milioane euro

 Mall-ul a fost preluat de o firmă deţinută de omul de afaceri Costică Tudosă, din Suceva.

În raportul financiar al dezvoltatorului imobiliar se arată că mall-ul, cu o suprafaţă de 10.800 de metri pătraţi, a fost vândut în luna iulie pentru 800 de euro, în timp ce centrele comerciale din Piatra Neamţ şi Buzău sunt în continuare de vânzare. Cele trei centre comerciale s-au confruntat cu dificultăţi în ultimii ani, iar cel din Suceava a rămas fără niciun chiriaş înainte de a fi vândut.

GTC mai deţine un centru comercial sub brandul Galleria, la Arad, iar portofoliul de retail era evaluat la finele lunii septembrie la 35,1 milioane de euro, în stagnare faţă de trimestrul anterior. Gradul mediu de ocupare al centrelor este de 88%, iar chiria medie este de 4,4 euro/mp/lună.

Cititi mai multe pe www.mediafax..ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mall-ul-galleria-suceava-vandut-cu-800-de-euro-investitia-a-fost-de-25-milioane-euro-11674478
11674478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.