Maia Sandu cere sprijin internaţional pentru Moldova: Avem nevoie de ajutor pentru a ne consolida capacităţile de apărare

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 03 aprilie 2023 98 afişări

Maia Sandu cere sprijin internaţional pentru Moldova: Avem nevoie de ajutor pentru a ne consolida capacităţile de apărare

Maia Sandu spune că Republica Moldova are nevoie de sprijin pentru consolidarea sistemului de apărare: „Nu putem face minuni peste noapte şi avem nevoie de sprijin”.

„Noi facem eforturi pentru a consolida capacitatea sistemului nostru de apărare şi da, avem nevoie de ajutor. Da, discutăm cu parteneri ca să reuşim mai multe într-o perioadă scurtă”, spune Maia Sandu.

Ea arată că republica Moldova a crescut cheltuielile pentru consolidarea sistemului de apărare.

„Evident, nu putem face minuni peste noapte şi avem nevoie de sprijin, inclusiv pentru consolidarea sistemului de apărare”, încheie Maia Sandu.

Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, şi preşedintele Klaus Iohannis au participat, luni, la Palatul Cotroceni, la o reuniune comună, în format trilateral.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.