Mai putini imigranti

Postat la 17 noiembrie 2009 43 afişări

Premierul britanic Gordon Brown a anuntat inasprirea, in curand, a masurilor privind imigratia, cu scopul de a-i impiedica pe medici sau alti lucratori calificati care nu sunt cetateni europeni sa ocupe locuri de munca in Marea Britanie.

Imigratia trebuie sa devina o tema majora a viitoarelor alegeri legislative, care urmeaza sa aiba loc la jumatatea lui 2010, in contextul in care opozitia reproseaza guvernului o relaxare in acest domeniu. Seful guvernului britanic a anuntat ca mai multe profesii (medici specialisti in spitale, ingineri genisti in domeniul civil, ingineri aeronautici, ofiteri din fortele navale comerciale) au fost retrase de pe lista cu meserii in baza careia angajatorii britanici au autorizatia sa faca recrutari in strainatate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Marea Britanie,
Gordon Brown,
imigratie
/actualitate/mai-putini-imigranti-5112266
5112266
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.