Mai multe oraşe din Germania vor interzicerea circulaţiei maşinilor diesel

Postat la 14 iunie 2017 147 afişări

Mai multe oraşe din Germania analizează posibilitatea interzicerii în totalitate a circulaţiei vehiculelor pe motorină, pentru reducerea poluării. Guvernul Merkel se opune iniţiativelor însă în acest sens, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Mai multe oraşe din Germania vor interzicerea circulaţiei maşinilor diesel

Şoferii vehiculelor cu motoare diesel riscă să fie vizaţi de interdicţii în oraşele Stuttgart, Düsseldorf, Hamburg şi München.

"Aş fi bucuros să nu ajungem la astfel de restricţii, dar nu văd cum vom putea continua fără astfel de bariere", a declarat miercuri Dieter Reiter, primarul oraşului Munchen, citat de publicaţia Süddeutsche Zeitung.

Guvernul de la Berlin a semnalat că nu este de acord cu decizii unilaterale luate de landuri sau oraşe în sensul interzicerii maşinilor diesel.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.