Mai multe companii din Romania sunt interesate de modelele electrice ale Renault

Postat la 18 aprilie 2011 48 afişări

Subsidiarele din Romania ale mai multor companii internationale s-au aratat interesate de modelele electrice ale Renault, firme in special din domeniul energiei si distributiei, a declarat pentru MEDIAFAX directorul marcii Renault in Romania, Dora Pasare.

"Deocamdatata, clientii tinta pentru modelele electrice Renault sunt persoanele juridice", a precizat reprezentantul Renault Romania.Ea a adaugat ca principalele domenii in care activeaza firmele care s-au aratat interesate pana in prezent de modelele electrice sunt sectorul energetic si cel al distributiei.

Kangoo Z.E., unul dintre cele trei modele care vor fi lansate anul acesta, este o furgoneta destinata firmelor de distributie, in timp ce Fluence Z.E. este un vehicul dedicat top managerilor. Twizy este un vehicul urban mic, compact, de dimensiunea unei motociclete, cu doua locuri, care va fi lansat la sfarsitul acestui an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
compani,
masini,
electrice,
Renault
/actualitate/mai-multe-companii-din-romania-sunt-interesate-de-modelele-electrice-ale-renault-8168348
8168348
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.