Magistratul care judecă dosarul lui Gregorian Bivolaru, ameninţat de "CEI INDIGNAŢI": "Vom demasca toate potlogăriile şi ilegalităţile pe care le-aţi făcut"

Postat la 14 iunie 2013 56 afişări

Magistratul Ionuţ Matei, preşedintele completului de la ICCJ care judecă dosarul lui Gregorian Bivolaru, a primit o scrisoare de ameninţare în care i se indică să dea "o soluţie blândă" în cauză, altfel "cei indignaţi", semnatarii documentului, se vor implica în eliminarea lui din justiţie.

Magistratul care judecă dosarul lui Gregorian Bivolaru, ameninţat de "CEI INDIGNAŢI": "Vom demasca toate potlogăriile şi ilegalităţile pe care le-aţi făcut"

 Oficialii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au pus, vineri, la dispoziţia presei textul scrisoarii de ameninţare care a fost primită joi de judecătorul Ionuţ Matei, în cutia poştală de la domiciliu.

Documentul este semnat cu sintagma "noi cei indignaţi", iar prin acesta i se solicită magistratului luarea unei decizii favorabile lui Gregorian Bivolaru, în dosarul în care este judecat, în fază finală, de către un complet de trei judecători de la instanţa supremă, al cărui preşedinte este Ionuţ Matei.

Acesta este adresat "Domnului judecător Ionuţ Matei, URGENT ŞI EXTREM DE IMPORTANT!!!!!".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/magistratul-care-judeca-dosarul-lui-gregorian-bivolaru-amenintat-de-cei-indignati-vom-demasca-toate-potlogariile-si-ilegalitatile-pe-care-le-ati-facut-10968273
10968273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.