Magistraţii desemnaţi să rejudece dosarul transferurilor de jucători, schimbaţi după ce s-au abţinut

Postat la 11 septembrie 2013 31 afişări

Magistraţii Viorica Costiniu şi Luchian Constantinescu de la Curtea de Apel Bucureşti, desemnaţi să rejudece dosarul transferurilor de jucători, au fost schimbaţi, după ce au făcut cereri de abţinere, pe motiv că au judecat şi prima dată apelul, începerea discuţiilor fiind amânată pentru 7 octombrie.

Magistraţii desemnaţi să rejudece dosarul transferurilor de jucători, schimbaţi după ce s-au abţinut

 Dosarul privind transferurile de jucători, în care opt oameni de fotbal sunt acuzaţi de înşelăciune de către procurorii anticorupţie, a fost repartizat, după trimiterea cauzei la Curtea de Apel pentru rejudecare, completului format din judecătorii Viorica Costiniu şi Constantin Luchian Constantinescu. Aceştia au făcut însă parte şi din completul care a judecat în apel dosarul transferurilor de jucători, astfel că au formulat cereri de abţinere.

Cererile acestora au fost admise de către un alt complet al Curţii de Apel Bucureşti, iar dosarul a reintrat pe filiera repartizării aleatorii, cauza urmând să fie judecată de magistraţii Anca Alexandrescu şi Codruţa Strîmb.

Rejudecarea dosarului privind transferurile de jucători, care trebuia să înceapă miercuri, a fost amânată pentru 7 octombrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/magistratii-desemnati-sa-rejudece-dosarul-transferurilor-de-jucatori-schimbati-dupa-ce-s-au-abtinut-11313904
11313904
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.